Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Wat is systemisch werk?

Systemisch werk (opstellingen)

FAMILIE OPSTELLINGEN DOOR W.EN.S

De term (familie)opstelling of systemisch werk komt steeds vaker voor.. en dat is mooi. Er wordt collectief hard gewerkt aan meer inzicht in onszelf, hoe chaotisch en pijnlijk de weg erheen soms ook is. Dit doet men voor zichzelf en bijvoorbeeld ook voor de kinderen, zodat zij (en jij) er in de toekomst anders mee om kunnen gaan. Het kan echter ook met terugwerkende kracht, naar je ouders of voorouders. Energie is iets magisch en niemand kan je precies vertellen hoe deze familie-opstellingen werken. Wanneer je een keer aanwezig bent geweest als vraagsteller of representant, herken je dit waarschijnlijk meteen.

Hoe ziet een opstelling eruit?
Stel jij hebt een vraag: hoe verbeter ik de band met mijn dochter? Jij kiest dan een representant die jouw dochter mag ‘spelen’ en iemand die jou mag vertegenwoordigen. Wie weet is er ook nog een vader/zoon/oma die een rol speelt etc. Je positioneert de representanten in de zaal waar jij voelt dat ze dienen te staan. Daarna zal zich de energie tussen de ‘familieleden’ gaan ontvouwen. Men kan ook een vraag stellen of representanten inzetten voor  een overleden familielid, een ongeboren kind, een beste vriend(in).
Het zijn de inzichten die je krijgt tijdens de opstelling die je verder helpen in je ontwikkelingsproces. Je zintuigen helpen je enorm mee. Je ziet de lichaamstaal van de representant, voelt de sfeer en hoort vragen en antwoorden.
Door deze dynamiek zul/kun je meer inzicht krijgen in je vraag. Dat kan leiden tot (instante) rust, inzicht en verlichting. Daarna heb je eigenlijk de rest van je leven om het te integreren.

Extra aanvulling: Je mag die dag ook zelf als representant meedoen, wat ook erg bijzonder kan zijn.
Gaat het alleen over familie? Nee hoor, vrienden, collega’s, situaties waarin je ooit terecht bent gekomen en nog mee worstelt.. er is heel veel mogelijk.

Wanneer:
De nieuwe datums voor 2024 worden binnenkort bekend gemaakt. 
Wil je nog meer informatie? Doen. Je kunt bellen of appen naar Sandra of Wendel.
Sandra: 06 3130- 5644
Wendel: 06 1360-4041

Kosten:
Wil je een vraag inbrengen?
De kosten zijn 125 euro pp. Wij zorgen voor de representanten, de ruimte, koffie, thee en wat lekkers.
Heb je geen vraag, maar wil je wel representant zijn, dan zijn de kosten 75 euro.

TIJD:

Per vraag kan het zijn dat we 20 minuten bezig zijn of 1,5 uur. Het proces is erg spontaan vandaar dat we daar geen uitspraken over kunnen doen. We trekken in elk geval voldoende tijd uit voor elke vraag!
Verder mag je dan ook zelf representant zijn bij andere opstellingen of alleen kijken.

Verder bieden wij ook nog geboortesessies en geboortelijnen aan. Bel Sandra of Wendel voor meer informatie hierover
 
Wie weet tot ziens!

Liefs, W.en.S