Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Wat is Boks & Yoga?

Boks & Yoga 2021/2022

UPDATE DECEMBER 2021: MOMENTEEL ZIJN ER GEEN BOKS & YOGA LESSEN GEPLAND.

WeYoga organiseert samen met Willeke Verdellen van Energetic Training een tweetal activiteiten voor hun leden (en niet-leden). Wendel en Willeke zijn ervan overtuigd dat de rust van Yoga en de explosiviteit van Boksen op mentaal en fysiek niveau een bijdrage kan leveren voor een goed evenwicht tussen lichaam en geest. Dit vertaalt zich o.a weer in het wereldwijd bekende symbool YinYang. Deze editie wordt er meer ingegaan op een thema Zelfreflectie. Tijdens de les  gaan we dan, zoals altijd, dieper in op de fysieke, mentale en emotionele (dis)balans die ontstaan wanneer er geen of te weinig zelfreflectie plaatsvindt. Door middel van fysieke/mentale oefeningen, proberen we je duidelijk te maken hoe het voelt en wat het is om niet alleen fysiek te 'reflecteren' maar ook mentaal, wat je wellicht weer in je dagelijkse dag kunt gebruiken. Ook ideaal om eventueel huidige lastige situaties een nieuwe frisse draai en blik te geven en om deze nu wel door te zetten om je plan(nen) te verwezenlijken. 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en je traint/beweegt binnen je eigen niveau en mogelijkheden.

De workshop wordt gegeven bij Energetic Bokstraining op de Handelstraat 1 te Horst. Kosten: 40 euro te betalen bij aanmelding. De kosten zijn altijd inclusief een heerlijke verantwoorde afsluiter die wordt verzorgd door de 3Vrouwen. 

Benodigdheden: sportkleding, sportschoenen, waterflesje, handdoek en grotere badhanddoek en/of yogamatje. Tip: Neem voor de yogales droge (sport)kleding mee. Matjes en bokshandschoenen zijn voldoende aanwezig. Heb je zelf een matje of handschoenen, neem ze gerust mee. 

Opgave bij energeticbokstraining@gmail.com of info@spam-protectweyoga.nl  Je ontvangt een aantal dagen voor aanvang nog een mail met alle informatie over kleding, lokatie,betaling etc. 

 

" Be patient and though..someday this pain will benefit you" -Ovid.