Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en Cursussen

NOVEMBER 2023

ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024 10 - 12.30 uur
GRATIS INTRODUCTIE OCHTEND IVM JAAROPLEIDING 'VIER JE VRIJHEID'!

Deze introductie wordt voor de vierde keer verzorgd door de docente van deze bijzondere opleiding: Maaike Kraaijkamp van MaYin. De opleiding is gebaseerd op o.a Zijnoriëntatie, Tibetaans Boeddisme en Sjamanisme.

We bespreken tijdens deze ochtend de inhoud van deze jaartraining (10 lesdagen). Deze is volledig gericht op het onderzoeken van de verschillende optieken van de werking van onze psyche. Het gaat over jezelf dus. Je gaat jezelf tijdens dit jaar (v)erkennen en reflecteren middels meditatie (in beweging), opdrachten en bijbehorende theorie die verteld word door Maaike. Kortom: we onderzoeken de psyche én leren te rusten in zijn.

NIEUW..TWEEDAAGSE PROEVERIJ! Er is dit jaar voor het eerst een tweedaagse 'proeverij' voor mensen die al iets meer verdieping willen ivm de jaaropleiding en/of nog twijfelen om zich in te schrijven voor een heel jaar. Wie weet wil je je huidige kennis meer verdiepen en zijn dit hele welkome dagen! Deze dagen vinden ook plaats in de WeYoga studio op zaterdag 2 november en zondag 03 november. Kosten zijn 222 euro. Je bent hierna niet verplicht de opleiding te volgen.

Klik op Jaaropleiding voor meer informatie, datums en kosten.
De 10 daagse jaaropleiding zelf begint zondag 19 januari 2025.

Bij vragen en/of opmerkingen mag je Maaike of Wendel natuurlijk mailen of bellen.
Wil je je aanmelden voor de info-avond of de cursus, dan kan dat via app: 06-1360-4041 (Wendel) of via het contactformulier.

Harte groet,

Maaike Kraaikamp
info@spam-protectmayin.nl
06-27 85 86 77