Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en cursussen

Yin Yoga Teacher Trainingen: modules 1 en 2 in 2018

YIN YOGA TEACHER TRAINING MODULE 1 + 2.

Je kunt je nu al aanmelden voor module 1 en 2 in 2018. 

Yin Yoga is een vorm van yoga die steeds populairder wordt in Nederland en al een aantal jaar ook bij WeYoga een grote rol speelt. We zijn dan ook erg blij dat we deze opleiding mogen aanbieden voor geïnteresseerden, wellicht ook specifiek voor iedereen uit het zuiden van het land. Wil je meer informatie over deze opleiding, de data en de kosten, dan lees meer op onze website

 

 

PSYCHEDAG BIOLOGIKA NEDERLAND MAART 2018

Inhoud van deze trainingsdag

Stemmingsstoornissen en geestesziektes – de achtergronden van de meest voorkomende symptomen.
De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, boulimia, infantilisme en narcisme. Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in waarom en hoe deze veranderingen ontstaan.

Wat neem je mee naar deze dag(en)?

  • Kritisch vermogen
  • Gezond verstand
  • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen, is nergens mee te vergelijken en een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.

Tip: lees op de aparte pagina nog meer over deze dag, zeker wanneer je nog niet bekend bent met Biologika. 

Aanmelden voor deze eendaagse en vierdaagse cursus uitsluitend bij: Biologika Nederland . Hier staan ook de prijzen vermeld. 
Wanneer WeYoga nog niet bij de trainingen staat, stuur een mail naar info@biologika.nl