Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en Cursussen

Yin, Meridianen en Acupressuur september en november 2020

YIN, MERIDIANEN EN ACUPRESSUUR

Je kunt je nu al aanmelden voor vrijdag 13 november en zaterdag 14 november. 

Yin Yoga is al een tijd ondenkbaar in onze studio. Nog mooier is hoe breed Yin ingezet kan worden.
Eelco Griep komt zaterdag 5 september en zondag 6 september ons nog meer leren over Yin en welke invloed we zelf ook kunnen uitoefenen op ons zelfherstellend vermogen. Eelco en Wendel organiseren deze workshop is voor (Yin) Yogi’s die meer willen weten over meridianen en acupressuur punten.
We gaan deze 2 dagen dieper in op meridianen: Wat zijn het en waar liggen ze in het lichaam. Bij welke Yin houdingen wordt er contact gemaakt met welke meridianen.
Hoe kunnen we de Hara (buik) gebruiken om een energetische conclusie te maken bij acupressuur op de verschillende meridianen en welke klachten kunnen we er mee behandelen.

Het is niet perse nodig kennis te hebben van Yin of Yoga in het algemeen. Je mag deze verdiepingsdagen zien als een mooi kado aan jezelf om het lichaam nog beter te leren begrijpen.

Waar: WeYoga, Horst
Tijden:
Beide dagen 10.00-17.00 uur (zelf lunch verzorgen).
Kosten:
180 euro voor beide dagen. Aparte dagen zijn alleen mogelijk wanneer er plek over is, vlak voor aanvang van deze twee dagen. Aanmelden kan via WeYoga of via Eelco Griep

 

 

APRIL 2020: Boks en Yoga Part 10

GAAT NIET DOOR ivm CORONA. We maken zsm een nieuwe datum bekend.

THEMA: SPIEGELS

WeYoga organiseert samen met Willeke Verdellen van Energetic Training een tweetal activiteiten voor hun leden (en niet-leden). Wendel en Willeke zijn ervan overtuigd dat de rust van Yoga en de explosiviteit van Boksen op mentaal en fysiek niveau een bijdrage kan leveren voor een goed evenwicht tussen lichaam en geest. Dit vertaalt zich weer in het wereldwijd bekende symbool YinYang. Als extra verdieping in elke editie wordt er ingegaan op een thema. Dit keer: Spiegels (reflectie). Kosten zijn 30 euro per persoon.
Aanmelden kan via WeYoga of Energetic Training