Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

WIJ VERZORGEN OOK (FAMILIE) OPSTELLINGEN. KIJK IN HET MENU BIJ SYSTEMISCH WERK.

Maak kennis met “W.EN.S”  met oprechte interesse in jou als mens..

Wie zijn wij?  Wendel EN Sandra, beide geboren in 1973. Wij hebben elkaar ontmoet in de yogastudio van Wendel en gaandeweg ontdekt dat we dezelfde passie hebben om mensen te helpen. We zijn gegrond, niet zweverig, leergierig en hebben onze humor, wat allemaal bij elkaar naar ons idee, een prachtig fundament is, om van daaruit meer samen te gaan werken.

Terwijl we ondertussen al dagelijks lerend onze levensweg bewandelen, ervaren we er veel voldoening in , onderweg mensen te kunnen helpen.  Er zit een bijzondere kracht in elkaar helpen, want we beseffen ons, dat we er niet alleen zijn om jou te willen helpen, maar dat wij ook heel veel van jou leren. Iedereen heeft een uniek verhaal wat op een eigen unieke manier benaderd mag worden en jouw verhaal draagt wellicht ook een steentje bij aan ons verhaal of dat van een ander.  

Wat doen wij?  Werken vanuit ons gevoel en het delen van onze kennis, maakt dat wij samen een mooie combinatie hebben gecreëerd, waarmee we jou vanuit de basis verder willen helpen.

Want de basis, dat is waar het begint. 
Vanuit de geboorte, naar onze kindertijd, door naar onze jeugd tot waar we nu staan.  Zie het als het zaadje dat geplant wordt en tot groei komt. Als iets in deze levenslijn de balans verstoord heeft, is het van belang om hieraan te werken om verder te kunnen groeien. Daarvoor is het doorbreken van patronen vaak nodig, waardoor men nieuwe deuren kan openen, met als doel: het herontdekken van onze ware ik, wie we zijn en waar we voor staan. Dit kan soms een behoorlijk eng en onrustig  proces zijn en vaak verlangt men dan naar (innerlijke) rust.

Ieder op onze eigen manier werken wij aan het terugvinden van deze balans waardoor je deze rust weer kunt ervaren. Soms zijn het minuutjes en soms langere periodes.

Wendel’s kracht ligt niet alleen bij het geven van fysieke Yoga lessen, ze werkt ook graag middels gesprekken en meditaties met de mentale en emotionele zijdes van het leven.  Ze zal de kracht van het gesproken woord of herhalende gedachten,  inzetten om mensen bewuster te maken van zichzelf.   Ze zal je spiegelen in hoe jouw herhalende gedachten en woordkeuzes ervoor kunnen zorgen dat je je soms steeds in dezelfde situaties terugvindt en daarmee je algehele gezondheid beïnvloedt.  Wanneer men duidelijker inziet wat de oorsprong van een bepaald gedrag-of gedachtepatroon is, kan men zelf de verantwoordelijkheid leren nemen om hiermee om te gaan.

EN

Sandra werkt als Shiatsu therapeute  veelal in stilte in op de diepere lagen, het energiestelsel wat aangewakkerd word door middel van o.a. meridiaan massage, drukpuntmassage, Taoistische orgaanmassage, het bewerken van de interne organen waardoor energie weer gaat stromen en blokkades opgeheven worden. Volgens de Taoïsten worden emoties in de organen vastgehouden, zo ontstaan stagnaties en klachten zoals stress en ziektebeelden. Met de achtergrondkennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het lichaam vanuit de holistische wijze behandeld.
Niet alleen een diepe ontspanning wordt gecreëerd tijdens deze behandeling maar er wordt in de diepte veel in beweging gezet waardoor je weer in je eigen lichaam komt door te voelen wat er aangeraakt wordt en wat dit met je doet.

Onze W.EN.S : "We willen je graag helpen de taal van het lichaam en geest te leren begrijpen en toe te passen, waardoor jij zelf de stappen kunt zetten in je processen"

Want.. we zijn geen wonderpil.  We zijn er zelfs sterk voorstander van, mensen te leren, zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke processen en dat hoef je echt niet alleen te doen.
Door onze kennis samen te brengen en met elkaar te overleggen, willen we jou helpen weer dichterbij jezelf te laten komen. Soms is dat met yoga, soms meer met Shiatsu, Guasha, massages en/of een combinatie ervan.  We hebben beide een uitgebreid netwerk waar we je eventueel op iemand kunnen tippen wanneer we denken dat dit ten goede van jouw proces komt.


Kennismakingsaanbieding:

  • W.EN.S pakket combi 1
    1 privé yoga les 60 minuten en een najaarsmassage ( met warmtepot, cupping en ontspanning) voor € 100.00 
  • W.EN.S pakket  combi 2 
    Een op een gesprek met  Wendel (60 minuten) en een guasha of shiatsu behandeling voor € 100,00.

Wil je daarna verder gaan met yoga, behandelingen of een combinatie ervan, dan wordt dit samen besproken.

Like ons op FB en blijf op de hoogte van onze W.EN.S nieuwtjes.