Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en cursussen

Yin Yoga Teacher Trainingen: modules 1 en 2 in 2018

YIN YOGA TEACHER TRAINING MODULE 1 + 2.

Je kunt je nu al aanmelden voor module 1 en 2 in 2018. 

Yin Yoga is een vorm van yoga die steeds populairder wordt in Nederland en al een aantal jaar ook bij WeYoga een grote rol speelt. We zijn dan ook erg blij dat we deze opleiding mogen aanbieden voor geïnteresseerden, wellicht ook specifiek voor iedereen uit het zuiden van het land. Wil je meer informatie over deze opleiding, de data en de kosten, dan lees meer op onze website

 

 

DECEMBER 2017:

ZONDAG 24 DECEMBER: THE DAY BEFORE X-MAS! 
XXL Workshop van 10.00 tot 13.00 uur (maximaal uitlopend tot 13.30 uur).

Deze dag kan zomaar een heerlijk moment zijn, om je nog even voor alle drukte  te trakteren op een paar uur yoga en meditatie. De workshop is gebaseerd op het verhaal van A Christmas Carol van Charles Dickens, wat voor sommige meer herkenbaar is als het verhaal van Ebenezer Scrooge.  Het gaat over de vrek die door het bezoek van drie geesten uit het Verleden, Heden en Toekomst nieuwe inzichten krijgt in zijn levenskeuzes en hiermee een nieuwe weg kan inslaan. 

Zondag 24 december van 10.00 uur – 13.00 uur (uitlopend tot max 13.30 uur).
Kosten: 40 euro per persoon en daar zit natuurlijk ook thee, koffie, en een versnapering bij. Minimaal 7 deelnemers, maximaal 12. 
Aanmelden via het contactformulier
Wellicht ook leuk als cadeautip voor Sinterklaas? 

ÉÉN EN VIERDAAGSE TRAINING BIOLOGIKA NEDERLAND JANUARI 2018

ZATERDAG 13 JANUARI (ééndaagse) 
ZATERDAG T/M DINSDAG 13-14-15-16 JANUARI (vierdaagse) 

Deze dag geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten. We zullen alle natuurwetten stap voor stap doorlopen, aangevuld met vele praktijkvoorbeelden en video’s. Na deze dag kun je direct bij jezelf en je geliefden controleren of de geleerde informatie klopt.

De Eendaagse Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen).

Over de Vierdaagse Training: 
Tijdens deze vier dagen gaan we de 100 meest voorkomende veranderingen (ziektes), het verloop en de emotionele, bio-logische achtergronden van deze ziektes doornemen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze ziektes en aandoeningen. De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai. Op dit moment is deze verkrijgbaar in het Duits en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. Op biologikanederland is meer informatie hierover te vinden. 

Wat neem je mee naar deze dag(en)?

  • Kritisch vermogen
  • Gezond verstand
  • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen, is nergens mee te vergelijken en een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.

Tip: je kunt ook alleen de eerste dag volgen en eventueel later besluiten of je de andere dagen nog wilt doen.
Hierover meer op de website van Biologika. 

Aanmelden voor deze eendaagse en vierdaagse cursus uitsluitend bij: Biologika Nederland . Hier staan ook de prijzen vermeld. 
Wanneer WeYoga nog niet bij de trainingen staat, stuur een mail naar info@biologika.nl 

MEI 2017: Boks en Yoga Part 9

zondag 28 Jjanuari van 14.00 -17.00 uur (daarna diner) bij Energetic Bokstraining in Horst. 

THEMA: MANIFESTATIE!

WeYoga organiseert samen met Willeke Verdellen van Energetic Training een tweetal activiteiten voor hun leden (en niet-leden). Wendel en Willeke zijn ervan overtuigd dat de rust van Yoga en de explosiviteit van Boksen op mentaal en fysiek niveau een bijdrage kan leveren voor een goed evenwicht tussen lichaam en geest. Dit vertaalt zich weer in het wereldwijd bekende symbool YinYang. Als extra verdieping in elke editie wordt er ingegaan op een thema. Dit keer: Zelfreflectie! Kijk op de speciale pagina op deze website over alle informatie met betrekking tot Boks & Yoga.