Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en cursussen

Yin Yoga Teacher Trainingen: modules 1 en 2 in 2017

YIN YOGA TEACHER TRAINING MODULE 1 + 2.

Je kunt je nu al aanmelden voor module 2 in nov 2017. 

Yin Yoga is een vorm van yoga die steeds populairder wordt in Nederland en al een aantal jaar ook bij WeYoga een grote rol speelt. We zijn dan ook erg blij dat we deze opleiding mogen aanbieden voor geïnteresseerden, wellicht ook specifiek voor iedereen uit het zuiden van het land. Wil je meer informatie over deze opleiding, de data en de kosten, dan lees meer op onze website

 

 

ÉÉN EN VIERDAAGSE TRAINING BIOLOGIKA NEDERLAND JANUARI 2018

ZATERDAG 13 JANUARI (ééndaagse) 
ZATERDAG T/M DINSDAG 13-14-15-16 JANUARI (vierdaagse) 

Deze dag geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten. We zullen alle natuurwetten stap voor stap doorlopen, aangevuld met vele praktijkvoorbeelden en video’s. Na deze dag kun je direct bij jezelf en je geliefden controleren of de geleerde informatie klopt.

De Eendaagse Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen).

Over de Vierdaagse Training: 
Tijdens deze vier dagen gaan we de 100 meest voorkomende veranderingen (ziektes), het verloop en de emotionele, bio-logische achtergronden van deze ziektes doornemen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze ziektes en aandoeningen. De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai. Op dit moment is deze verkrijgbaar in het Duits en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. Op biologikanederland is meer informatie hierover te vinden. 

Wat neem je mee naar deze dag(en)?

  • Kritisch vermogen
  • Gezond verstand
  • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen, is nergens mee te vergelijken en een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.

Tip: je kunt ook alleen de eerste dag volgen en eventueel later besluiten of je de andere dagen nog wilt doen.
Hierover meer op de website van Biologika. 

Aanmelden voor deze eendaagse en vierdaagse cursus uitsluitend bij: Biologika Nederland . Hier staan ook de prijzen vermeld. 
Wanneer WeYoga nog niet bij de trainingen staat, stuur een mail naar info@biologika.nl