Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Workshops en cursussen

Yin Yoga Teacher Trainingen: modules 1 en 2 in 2017

YIN YOGA TEACHER TRAINING MODULE 1 + 2.

Je kunt je nu al aanmelden voor module 2 in nov 2017. September (module 1 zit vol). 

Yin Yoga is een vorm van yoga die steeds populairder wordt in Nederland en al een aantal jaar ook bij WeYoga een grote rol speelt. We zijn dan ook erg blij dat we deze opleiding mogen aanbieden voor geïnteresseerden, wellicht ook specifiek voor iedereen uit het zuiden van het land. Wil je meer informatie over deze opleiding, de data en de kosten, dan lees meer op onze website

 

 

MEI 2017: VIERDAAGSE CURSUS VAN BIOLOGIKA NEDERLAND

DONDERDAG 14 TOT EN MET ZONDAG 17 SEPTEMBER 2017 
NB: Eendaagse is donderdag 14 september is al bijna vol! 

Na deze vierdaagse training weet je wat de oorzaken kunnen zijn van 90% van alle aandoeningen, weet je waarom wij ziek kunnen worden en hoe een ziekteproces volgens de 5 biologische natuurwetten verloopt. Je zult weten wat de voorwaarden zijn om ziek te worden en daardoor ook hoe je dit kunt voorkomen. Je zult in staat zijn om uit te rekenen wanneer jij weer hersteld bent, met wiskundige precisie. Als belangrijkste.. de angst die ons nog zieker maakt omdat we niet begrijpen wat er gebeurd, zal vaak vervangen worden door inzicht en begrip! 

Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen).

Wat neem je mee naar deze dag?

  • Kritisch vermogen
  • Gezond verstand
  • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen, is nergens mee te vergelijken en een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.

Tip: je kunt ook alleen de eerste dag volgen en eventueel later besluiten of je de andere dagen nog wilt doen.
Hierover meer op de website van Biologika. 

Op 14-15-16-17 september ( donderdag tm zondag) zal de volgende vierdaagse cursus plaatsvinden.
Aanmelden voor één of vierdaagse cursus uitsluitend bij: Biologika Nederland