Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Stoel Yoga

NATIONALE STOELYOGA-DAG ZONDAG 14 OKTOBER 12.00 - 15.00 UUR

Ben jij óf iemand die je kent, benieuwd naar wat Stoelyoga nu eigenijk is, zonder meteen een abonnement te willen afsluiten? Dan kom zondag 14 oktober tussen 12.00 uur en 15.00 uur naar onze studio op de Industriestraat 19 te Horst. Evelyn legt jullie dan graag uit wat de voordelen zijn van stoelyoga en ook kun je meteen zelf ervaren wat het met je doet! Er zal tweemaal een kortere les gegeven worden: 12.30 uur tot 13.00 uur en van 13.45 tot 14.15 uur. Ook tussentijds kun je bij Evelyn en Wendel vragen stellen. Natuurlijk is er ook thee en koffie! Entree: gratis. 

Verder informatie: Vanaf medio oktober willen we bij voldoende animo op dinsdagochtend Stoelyoga aan ons programma toevoegen. Ook Stoelyoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en de concentratie en kan je kijk op hoe jij je leven leeft, veranderen. Je ervaart meer bewust hoe je met je lichaam omgaat en welke invloed je gedachten hierop hebben. Het fysieke, mentale en emotionele aspect is dus in elke les aanwezig zoals in elke andere les die we bij WeYoga aanbieden. 

Stoelyoga kan drempelverlagend werken omdat men niet op de grond hoeft te gaan zitten én vervolgens weer dient op te staan. Veel mensen denken bij Stoelyoga alleen aan ouderen. Niets is minder waar. In meerdere leeftijdscategorieën kan behoefte zijn aan deze vorm van yoga. Jongeren die blessures ervaren (en ook steeds meer stress), mensen die net geopereerd zijn, reumatische aandoeningen, obesitas, evenwichtsstoornissen, een voornamelijk zittend beroep hebben en zo tijdens werk een moment ruimte voor zichzelf kunnen creëeren. Wie weet is er helemaal geen specifieke reden nodig en is het gewoon leuk om te doen!  

Al lijken sommige bewegingen klein, de effecten zijn groot. Ook dat is de kracht van Stoelyoga.

Lesdag en tijd: elke dinsdagochtend 10.30 uur - 11.00 uur( bij voldoende animo) 
Docente: Evelyn  

Voor prijzen, kijk bij tarieven. Ook wanneer je een andere les volgt bij WeYoga ben je van harte welkom deze les mee te doen. 

Je kunt ons ook vinden op de website van StoelYoga Nederland. 

  • ​De foto's laten de hierboven genoemde activiteiten zien nabij Villa Luna.