Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Wat betekent Onsterfelijke Gesprekken?

Onsterfelijke Gesprekken

MOMENTEEL IS ER NOG GEEN NIEUWE DATUM GEPLAND.
Tip: ken je een aantal mensen die interesse of behoefte hebben om een avond Onsterfelijke Gesprekken te ervaren, dan neem contact met Wendel op. Ze wil jullie graag begeleiden en dat kan zelfs al gewoon bij iemand in de huiskamer.

Wil je weten wat zo'n avond inhoudt, dan lees onderstaande informatie.

Ben jij bekend met een rouwproces van partner, vriend(in), familielid, of iemand die je erg na heeft gestaan? Waarschijnlijk wel. Dan heb je wellicht ook ervaren dat het erover praten, vooral na verloop van tijd soms ongemakkelijk wordt. De oordelen van jezelf en je omgeving (‘het moet nu toch wel eens over zijn’ ) creëren zo een steeds hogere drempel om over overlijden of dood te praten  terwijl het soms zo fijn is of oplucht om het er ‘gewoon’ eens over te hebben.  Zonder alle (voor)oordelen.

Uit eigen ervaring van Wendel is daardoor jaren geleden de wens ontstaan om het onderwerp dood en overlijden laagdrempeliger te maken. Een avond waarin iedereen die een rouwproces kent van 1, 6, 15 , 25 jaar en meer, eens over zijn/haar ervaringen kan vertellen en wat ze zijn tegen gekomen tot op de dag van vandaag. Het is gèèn rouwverwerkingstherapie, geen informatieavond door derden en ook geen datingsavond om mensen te koppelen ;-).  Het is een avond om eens met anderen je verhaal te delen onder het genot van een kopje koffie of thee. De rol van Wendel is klein. Er wordt gezorgd dat iedereen een plek heeft, ze introduceert de avond en a.h.v een voorstelronde komen de gesprekken vaak vanzelf los. Wendel is er vooral als back-up, maar zal zorgen voor een veilige omgeving waar iedereen met respect gehoord wordt.

Wil je bij jouw thuis een avond organiseren met Wendel als gastvrouw? Mail dan naar info@weyoga.nl 

Op Facebook vindt je ook een pagina Onsterfelijke Gesprekken.