Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Wat betekent Onsterfelijke Gesprekken?

Onsterfelijke Gesprekken

Woensdagavond 17 januari 2018  19.30-22.00 uur. 
DOOR OMSTANDIGHEDEN IS 17 JANUARI GECANCELD. WIJ HOUDEN JULLIE OP DE HOOGTE VAN EEN NIEUWE DATUM! 

Ondertussen al zes goed bezochte avonden mogen begeleiden en we gaan absoluut door met dit meer dan bijzondere initiatief! Wil je weten wat het nu precies inhoudt, dan lees onderstaande informatie.

Ben jij bekend met een rouwproces van partner, vriend(in), familielid, of iemand die je erg na heeft gestaan? Waarschijnlijk wel. Dan heb je wellicht ook ervaren dat het erover praten, vooral na verloop van tijd soms ongemakkelijk wordt. De oordelen van jezelf en je omgeving (‘het moet nu toch wel eens over zijn’ ) creëren zo een steeds hogere drempel om over overlijden of dood te praten  terwijl het soms zo fijn is of oplucht om het er ‘gewoon’ eens over te hebben.  Zonder alle (voor)oordelen.

Uit eigen ervaring van Wendel is daardoor jaren geleden de wens ontstaan om het onderwerp dood en overlijden laagdrempeliger te maken. Bob Noten van Uitvaartbegeleiding Grubbenvorst, vond dit ook een erg mooi idee en zo werd de avond ‘Onsterfelijke Gesprekken’ een feit. Een avond waarin iedereen die een rouwproces kent van 1, 6, 15 , 25 jaar en meer, eens over zijn/haar ervaringen kan vertellen en wat ze zijn tegen gekomen tot op de dag van vandaag. Het is gèèn rouwverwerkingstherapie, geen informatieavond door derden en ook geen datingsavond om mensen te koppelen ;-).  Het is een avond om eens met anderen je verhaal te delen onder het genot van een kopje koffie of thee. De rol van Wendel en Bob is klein. We zorgen dat iedereen een plek heeft, introduceren de avond en a.h.v een voorstelronde komen de gesprekken vaak vanzelf los. Wij zijn er vooral als back-up.

Het begint woensdagavond 17 januari 2018 om 19.30 tot 22.00 uur en zal plaatsvinden op de Kloosterstraat 76 in  'de Baersdonck' in Grubbenvorst. Vanaf 19.00 uur is de deur open en de entree is gratis. Inschrijven voor deze avond kan bij info@spam-protectbobnoten.nl of info@spam-protectweyoga.nl 

NB: Op Facebook onder Onsterfelijke Gesprekken zijn o.a ook de ervaringen te lezen. Wellicht in de nabije toekomst wordt er ook meer op de website geplaatst.