Welke Yogastijl past bij mij ? Je wilt graag starten met Yoga ? Waar is het ? of Heb je een andere vraag ?

Biologika Nederland

BIOLOGIKA PSYCHEDAG 24 MAART 2018

  • Zaterdag 24 maart 
  • Duur van de training: 1 dag (10:00 – 18:00 uur)
  • Voorwaarde van deelname: inzicht in en begrip van de 5 biologische natuurwetten en specifiek van de kiembladen en de geslachts-territorium zones van de hersenschors. Deze kan zijn verkregen door deelname aan een Eendaagse Biologika training aangevuld met (zelf)studie of aan een Vierdaagse Biologika training of aan een vergelijkbare meerdaagse training over de 5 biologische natuurwetten & kiembladen. Zonder deze basiskennis worden de geïnteresseerden niet toegelaten. Dit om de kwaliteit van de training te kunnen blijven garanderen. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Inhoud van deze trainingsdag

Stemmingsstoornissen en geestesziektes – de achtergronden van de meest voorkomende symptomen.
De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, boulimia, infantilisme en narcisme. Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in waarom en hoe deze veranderingen ontstaan.

Tijdens de training zullen vele momenten van herkenning plaatsvinden, er zullen vele kwartjes vallen. Je kunt met het geleerde jezelf beter begrijpen maar ook wordt het eenvoudiger om het gedrag van anderen te accepteren en te laten voor wat het is. De strijd tegen ‘onhandelbaar’ en ‘onbegrijpelijk’ gedrag kan plaats maken voor begrip, acceptatie en innerlijke rust, het mooiste cadeau aan jezelf en je geliefden.

Het doel van de training is:
– bewustwording over hoe de psychische stoornissen ontstaan, wat hun doel is en hoe ze functioneren. Hiermee kunnen we onze medemensen met dergelijke veranderingen beter begrijpen, accepteren en meer begrip tonen. Vervolgens leidt dit tot minder biologische conflicten in ons dagelijks leven.

– deze materie begrijpelijk maken aan de hand van vele voorbeelden en videobeelden, zodat de kennis bruikbaar wordt in ons leven.

Thematiek:
– wat is een psychische stoornis?
– wat is een constellatie?
– hoe ontstaan deze veranderingen en waarom?
– welke gevolgen hebben veranderingen (ziektes) op de lichamelijke veranderingen
– de logica en het doel van de hersenstam- , kleine hersenen- , hersenmerg- en hersenschors-constellaties.
De basis van deze thematiek is de door Roberto Barnai geschreven Orgaan Atlas.

Aanmelden, kosten en meer: Biologika Nederland